De Gouden Leeuw

De route naar Vessem, in het hart van de Kempen, is een verademing. Kronkelend over de landwegen voel je de drukte van je afglijden. Op het dorpsplein ontvangt De Gouden Leeuw je met open armen. Al sinds 1716. Het is de ideale plek om even neer te strijken voor een lekker glas bier. Om zakelijk knopen door te hakken. Maar ook om goed te eten voor een nette prijs.

Beerze Bier

In het restaurant kun je proeven van al het goede dat de Kempen te bieden hebben. Met mooi weer is het goed toeven onder de hoge bomen in de brouwerijtuin. Op het immense gazon kunnen kinderen zich naar hartelust uitleven. Is er een mooiere plek voor een feestje? De Gouden Leeuw biedt zaalruimte te over om iedereen uit te nodigen die je lief is. Zoals een oude, gewelfde brouwerijkelder. Daarnaast kun je er in alle rust vergaderen. Met kleine en grote groepen. Kom dus ook eens een borrel drinken, een hapje eten, een pintje pakken. Zelfs een heuse bierproeverij behoort tot de mogelijkheden.

 

Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw ligt in de bos en natuurrijke Brabantse Kempen bij Eersel tussen Eindhoven en Tilburg op 8 km van Eindhoven Airport.
De herberg heeft een lange historie en is een uitgelezen plaats om bij te komen na een wandeling of fietstocht. Al in 1895 verbleven gasten op deze plek. Het terras gelegen op het dorpsplein biedt plaats aan meer dan 150 gasten. In de lente, zomer of najaar leent de binnentuin zich voor een a la carte lunch, diner, receptie of borrel.

Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw

Het restaurant De Gouden Leeuw is gelegen in de oude gerestaureerde brouwerij. Wij werken met een open keuken omdat wij graag het gesprek aangaan met de gast en trots zijn op ons vak. De keuken staat voor vers en pure smaak. De kaart wisselt met het aanbod van het seizoen en de markt. Wij betrekken de ingredienten zoveel mogelijk van dichtbij uit de Brabantse Kempen. In onze bedrijfsfilosofie is duurzaam handelen verankerd. Wij zijn trots op onze omgeving en zien het als vanzelfsprekend dat wij hier zoveel mogelijk duurzaam mee omgaan.

Wij verwachten dit ook van onze leveranciers en letten erop bij de samenstelling van ons assortiment. De onderscheidende kwaliteit van onze inspanning is geborgd door de Green Key organisatie en de stichting Kempengoed.

Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw

Naast herberg en restaurant beschikt De Gouden Leeuw over enkele vergaderzalen. De monumentale sfeer van het gebouw en de binnentuin maakt uw bespreking tot een bijzondere gebeurtenis.
Ook voor, feesten of bijeenkomsten met grotere gezelschappen kunt u uitstekend terecht. De Gouden Leeuw beschikt over de "Bottelarijzaal" voor groepen van 80 tot 250 personen en de gewelfde "Brouwerijkelder" voor groepen van 50-150 personen.
U kunt uw verblijf combineren met verschillende activiteiten zoals een rally, toertocht, mountainbike tocht, 4x4 programma met Landrover, buggy e.d., of een bierproeverij van onze bieren.
Kortom, eten, drinken, vergaderen en feesten op een bijzondere lokatie in het hart van de Brabantse Kempen.

 

 

  • Volg ons op de socialmedia!
  • Volg Beerze Bier op Facebook en blijf op de hoogte
  • Volg @BeerzeBier op twitter!
  • Volg Beerze Bier op YouTube!
  • Volg Beerze Bier op Facebook en blijf op de hoogte